Diensten

Auditeren

Infravision helpt u bij het uitvoeren van audits in de domeinen ISO 27001 Information Security Management en ISO 9001 Kwaliteitsmanagement. Wij zijn IRCA gecertificeerd en helpen u graag bij 1e, 2e en 3e partij audits.

Projectmanagement

Infravision is PRINCE 2 en IPMA C gecertificeerd en daarmee vakbekwaam vanaf het starten van een project tot en met het opleveren van een project.

Contractmanagement

Infravision treedt op als professionele partner in contractmanagement. Hiervoor helpen we bedrijven en overheidorganisaties in de contractvoorbereiding en de contractuitvoering.

Engineering

Infravision kent alle aspecten met betrekking tot engineering. We zijn gespecialiseerd op het gebied van system engineering, maken van RAMS analyses en het uitvoeren van configuratiemanagement.

Projectbeheersing

Infravision begeleidt u bij het beheersen van uw project. Hiervoor kunnen we onder andere planningen vervaardigen, risico’s beheersen en het complete bouwkosten management uit handen nemen.

Machineveiligheid

Infravision treedt op als expert machineveiligheid en CE-markering. Wij helpen (semi)overheid en profit organisaties bij diverse vraagstukken.