Over Infravision

Infravision begeleidt en adviseert bedrijven in de infrastructurele wereld op het gebied van programmamanagement, projectmanagement, contractmanagement, engineering, projectbeheersing en omgevingsmanagement. Een jonge organisatie met technische en bedrijfskundige kennis en ruim 25 jaar ervaring op het gebied van railinfrastructuur en weginfrastructuur voor zowel het bedrijfsleven alsmede overheidsorganisaties.

Visie

Betrouwbaarheid, integriteit, professionaliteit, duurzaamheid en hard werken zijn de kernwaarden bij het leveren van onze diensten. Infravision helpt profit en non-profit organisaties op een efficiënte manier een bijdrage te leveren aan het succes van hun klanten. Wij bouwen op mensen en slaan daarmee de brug tussen u en uw klant. Wij hebben de visie om uw klant bij u terug te laten komen.

De mensen van Infravision hebben passie voor hun werk, zijn gedreven in wat ze doen en willen continu hun werk verbeteren. Infravision wil binnen nu en 10 jaar één van de toonaangevende organisaties zijn op het gebied van dienstverlening in de infrastructurele markt.