Infravision Management & Consultancy heeft zich de afgelopen maand verbreed in de dienstverlening. Bij Pilz Nederland is de training Certified Machinery Safety Expert gevolgd. Roy Schimmel heeft een pittige training in December afgerond met een prachtig TüV Nord persoonlijk certificaat. In februari a.s. zal ook de training CE markering bij Pilz Nederland worden gevolgd. In maart zal tot slot een training worden gevolgd waarbij deze kennis wordt ingezet voor de aanleg en renovatie van beweegbare objecten zoals sluizen, stormvloedkeringen en bruggen. Op die manier onderscheidt Infravision Management & Consultancy zich in de dienstverlening voor de natte infra.

In juli 2020 heeft Infravision Management & Consultancy zich verder ontwikkeld in de automatisering. Een pittige zelfstudie Industriële Automatiseringsnetwerken bij Dirksen opleidingen is na een behaald examen afgerond. Een goede fresh-up met nieuwe inzichten en technieken zijn goed voor de kwalitatieve dienstverlening die Infravision Management Consultancy levert.

Infravision Management en Consultancy heeft 11 februari jl. het fel begeerde certificaat Lead Auditor Quality Management Systems ISO 9001 van Lloyd’s ontvangen. Een zwaar praktijk en theorie examen zijn met goed gevolg afgelegd. Met dit certificaat mag Infravision Management en Consultancy ISO 9001 audits (1e en 3e partij) en 2e partij audits bij leveranciers uitvoeren. Daarnaast kunnen alle vormen van audits worden uitgevoerd op het gebied van systeemgerichte contractbeheersing (SCB).

Infravision adviseert Imtech in de tenderfase bij het produceren van het aanbiedingsontwerp voor de Verkeerstechnische en Tunneltechnische Installaties van de Stadsbaantunnel Leidsche Rijn.

Infravision is een samenwerking aangegaan met NoNoA BV. NoNoA is al een geruime tijd actief in de automatisering. Beide bedrijven kennen elkaar al vanaf 2010. De samenwerking gaat door onder de naam TRASYSCO. TRASYSCO gaat trainingen in Systems Engineering en Contractbeheersing geven.

Infravision gaat per 1-1-2014 Rijkswaterstaat adviseren in het probabilistisch onderhoud van de Stormvloedkeringen. In Zuid-Holland beheert het cluster Stormvloedkeringen de Maeslantkering, de Hollandse IJselkering, de Hartelkering en de Haringvliet- en Volkerraksluizen. Infravision zal Rijkswaterstaat adviseren op zowel technisch als contracttechnisch vlak.

Infravision Management & Consultancy werkt sinds november 2011 nauw samen met Janze Projectmanagement.